AB-ING OPTIMUM d.o.o Brodogradnja, remont brodova

Dobrodošli na stranice tvrtki VRANJAK d.o.o. i AB-ING OPTIMUM d.o.o.. Osobito nam je zadovoljstvo da Vas možemo pozdraviti te upoznati s našim tvrtkama, njihovim trenutnim aktivnostima, ali i planovima u čiju realizaciju vjerujemo.

Naš put je započeo davno. Svako razdoblje u razvoju tvrtke nosilo je novi izazov no usprkos svemu tvrtka je opstala i jačala. Danas možemo govoriti o kontinuitetu poslovanja, koji je rezultat stalnog usvajanja novih tehnologija, ulaganja u naše zaposlenike, kao i praćenja potreba i zadovoljstva naših klijenata. Temelj našeg uspjeha dugogodišnja je prisutnost u gotovo svim hrvatskim brodogradilištima te značajnim industrijskim postrojenjima. Naša usluga prepoznatljiva po kvaliteti i poštivanju rokova izvedbe prometnula nas je u pouzdanog partnera u djelatnostima brodogradnje i industrije te možemo reći da vrlo uspješno realiziramo i najzahtjevnije projekte.

Sadašnji trenutak ispred nas postavlja nove izazove za ulazak u segment projektiranja i proizvodnje brodica i brodova za osobne i komercijalne potrebe. Kruna našeg rada u tom segmentu poslovanja je izgradnja prve TRIMARANSKE brodice za turističku namjenu u Hrvatskoj. Projekat trimaranske brodice je inovacija zaštićena Zakonom o industrijskom dizajnu. Vjerujemo da naša stečena znanja i iskustva možemo uspješno nastaviti primjenjivati na novim projektima i u novim okruženjima koja priznaju samo najbolje. Nadamo se da ćemo Vas uskoro izvijestiti o našim novim uspjesima!


OSNIVAČ VRANJAK d.o.o. I Bernard Jovanović dipl. oec
OSNIVAČ AB-ING OPTIMUM d.o.o. I Ante Jovanović dipl.ing.